El Restaurant

Ca l’Amador va ser inaugurat el 7 de Juliol del 2000.

A Josa de Cadí, un dels pocs pobles que estan dins el parc natural del Cadí Moixeró, el Diego i els seus pares (Diego i Virginia) van començar un nou projecte per a les seves vides. La família sempre ha tingut un vincle molt gran amb Josa: la casa pairal on es troba el restaurant era dels avis.

El Diego des de petit tenia clar que volia ser cuiner i tenir un restaurant a Josa. Va estudiar 5 anys hosteleria i va continuar l’aprenentge 5 anys més, adquirint experiència en grans restaurants. Amb 22 anys va obrir aquest restaurant amb els seus pares.

Des del primer moment en Diego va apostar per una cuina molt personal sense oblidar mai el que implica estar situat als Pirineus.

Des del 2012 el Roger ha unit les seves ganes i la seva força al projecte. També va estudiar 3 anys hosteleria i durant 5 anys ha estat aprenent en grans restaurants. El seu vincle amb Josa també li ve de petit: els pares del Roger fan el fabulós formatge d’Ossera.

 

 

Horari

Els migdies: de 13:00 a 17:00 h

Els vespres: Consulteu

 

La carta

La cuina  de Ca l’Amador és …
PERSONAL, ATREVIDA, RESPECTUOSA, CURIOSA I TRADICIONAL!!!

Consulta la nostra carta:
Català

Castellano

English

Français

Recull de premsa

Reportatge revista Cuina

5 a taula
La Vanguardia

Premi Millor Cuiner 2015

02:07

ACN: Entrevista per la concessió del premi Millor Cuiner 2015

05:30

La 7mana Pirineu: sobre la concessió del premi Millor Cuiner 2015

05:53

La Vanguardia: recepta de sardines amb mel i mató

03:45

Presentació de la revista Proper

00:16

Diego i Roger

Josa de Cadí --- Reserves: 973 370 046 --- 687 873 067 --- info@calamador.cat